nedelja, 1. december 2013

Novorojeni prijatelj imenovani "Blog"

Juhuhu in december je že tu:) Čas ko hiše zadišijo po piškotih, cimetu, čajih in vseh dobrotah, ki pridno nastanejo izpod naših rok. Čas ko so ljudje "srečni", pozabijo na stres, se prepustijo melodijam božičnih pesmi in se zgubijo v hladnih ulicah mestnega vrveža s pogledom na ves osvetljeni kič, ki visi povod, kjer lahko. To je ta mesec, ko se za trenutek vse ustavi in tudi ogromno denarja zapravi...
...prav tako je decembra prišel dan, ko nastane moj "Blog"...juheej:) Postal bo moj najboljši prijatelj, ki bo vedel čisto vse kar se mi dobrega in slabega na mojih popotovanjih zgodi. Upam, da bo več tistih ta prvih ampak tudi brez ta drugih-slabih ne gre. :) Počutim se super, ker imam prostor na katerega bom spacala vse svoje popotniške misli, izkušnje in utrinke z mojih postopanj...in on (ta moj novorojeni prijatelj imenovani "Blog") bo seveda vse to povedal vam, da boste tudi vi na tekočem:)
...in končno nebo več tistih dolgočasnih čakanj na letalo s pogledi na izgubljene obraze ne vedočih ljudi, kaj vse jih čaka tam zunaj...pa saj veste, kako to gre...huh.. komaj čakam, da se malo izpovem temu svojemu prijatlu :)
Je pa letos kar nekaj novih držav zabeleženih na moji mapi:) Smučanje v Bosni (nikakršne proge, ampak prijazni in gostoljubni ljudje), Velika Britanija, Francija, prehojena Španija od vzhoda do zahoda, poležavanje v Valencii in 5350km prevoženih čez Avstrijo, Nemčijo, Dansko pa vse do Norveške, kjer se nahajajo vse lepote tega sveta...in seveda iz Skadnivije direktno v vsakdanjik, služit evrčke....Za kam že? Ajaa na Cejlon grem. Šri Lanka. Juheej. Le kaj vse lepega mi bo prinesel ta otoček v Indijskem oceanu? Pa se pustimo presenetiti:)

2 komentarja:

  1. Saška čau,
    ker tale norveška avantura sodi bolj med potencilane popotniške dogodivščine ti pošiljam link tu: http://snezkanje.wordpress.com/dozivetja/napoved-dogodka-norveska-april-2014/ maš potem povezavo na konkreten trip, sicer pa je cel tale blog backountry smučanju ali poslovensko snežkanju - ne vem kdo si je to zmislu - ni mi kul ;)
    Mej se. Fajn piš blog.
    Marx

    OdgovoriIzbriši